Pressemeddelelse

Storskovens mystik breder sig i efterårsferien

Lørdag den 13. oktober, kl. 13.00, åbner Museerne i Brønderslev Kommune en helt ny udstilling på Dorf Møllegård. Udstillingen hedder ”Storskovens Mystik”.

”Storskovens Mystik” er en udstilling fuld af stemning, og besøgende vil blive draget ind i en verden af sagn, myter og fortællinger – illustreret i fotografi, maleri og ord.

Udstillingens fotografier er taget af Ole Sejfert, der gennem flere år har fotograferet Storskoven, Sømosen og egnens natur i øvrigt. Museet har udvalgt 15 fotografier, der drager publikum ind i den stemning, som områdets unikke natur skaber. Skulle man forelske sig i et af de smukke billeder er det muligt at købe de udstillede fotografier til evigt eje.

Udstillingen ”Storskovens Mystik” rummer også en hyggelig børneudstilling, hvor børn og barnlige sjæle kan komme tæt på nogle af de historier, som Storskoven, Sømosen og naturen gemmer. I udstillingen kan man være heldig at se spor efter nogle af de væsner, der gemmer sig i Storskoven og Sømosen!

Udstillingen er åben hele efterårsferien fra den 13.10.-21.10, samt alle weekenden frem til og med den 25.11. Alle dage kl. 13-16. Rundvisninger kan bookes i hele eller dele af udstillingen, samt i stuehus og møller.

Museerne i Brønderslev Kommune glæder sig til at byde alle velkomne i”Storskovens Mystik”.

For yderligere information kontakt:

Anne Provst
Museumsleder, Museerne i Brønderslev Kommune Storskovsvej 39, 9300 Dronninglund
Tlf.: 30 61 36 74
Mail: 
AP@bkmuseer.dk
www.bkmuseer.dk

Pressemeddelelse

Geddens dag – en lystfiskerkonkurrence på Dorf Møllegård

Når Museerne i Brønderslev Kommune søndag den 14. oktober kl. 7 til 16 inviterer til Geddens Dag på Dorf Møllegård vil der være rig mulighed for at hilse på lystfiskere og høre lystfiskerhistorier.

Denne dag er en af de ganske få dage, hvor det er tilladt at fiske efter gedder i Møllesøen. Der er traditionen tro konkurrence om at fange den største gedde i søen denne dag og der vil selvfølgelig være fine præmier til top tre.

Er du interesseret i at være med i konkurrencen, så kontakt Museerne i Brønderslev Kommune påPOST@bkmuseer.dk eller på telefon 98 84 31 05. Det koster 450kr. at deltage i konkurrencen, men så er morgenmad og middagsmad, samt kaffe og kage også inkluderet i prisen.

Som noget helt nyt introducerer Museerne i Brønderslev Kommune et halvdags fiskepas, hvor interesserede lystfiskere kan komme og fiske, dog uden at deltage i fiskekonkurrencen, et sådan pas koster 200kr. og kan købes på dagen i Museets cafe.

Ud over fiskekonkurrencen vil der selvfølgelig være kaffe og kage i museets cafe, åbent i møllerne samt i Møllegårdens stuehus og så vil man kunne nyde den nye særudstilling ”Storskovens mystik”

Museerne i Brønderslev Kommune glæder sig til at byde alle interesserede velkomne på Dorf Møllegård, søndag den 14. oktober.

For yderligere information kontakt:

Anne Provst
Museumsleder, Museerne i Brønderslev Kommune Storskovsvej 39, 9330 Dronninglund
Tlf.: 98 84 31 05
Mail: AP@bkmuseer.dk
www.bkmuseer.dk