Foredrag

Vi tilbyder historiske foredrag
Museum for Forsyning og Bæredygtighed - MOSS har uddannede historikere ansat, som man kan hyre til at holde historiske foredrag. Vi holder foredrag om alle historiske emner, som vedrører Brønderslev Kommune, men vi holder også foredrag om andre historiske emner. Vi har i forvejen en række udarbejdede foredrag om forskellige emner, men vi udarbejder også gerne nye foredrag om andre emner, hvis man ønsker det.

Emner som vi udbyder foredrag i

  • Store Vildmoses historie
  • Opdrætningscentralen i Store Vildmose – Centralgården og de 19 staldgårde.
  • Tjenestefolks vilkår på landet
  • Dorf Møllegårds historie
  • Den vendsysselske arkitekt Charles Jensen
  • Jyllands hedeopdyrkning og særligt om hedeopdyrkeren Bette-Hans fra Stagsted Enge

Prisen for et foredrag er 2.000 kr. plus kørselspenge.

Ring og hør nærmere på tlf. nr. 98843105.

Vi tilbyder guidede ture i Store Vildmose
Museum for Forsyning og Bæredygtighed - MOSS tilbyder muligheden for guidede ture i Store Vildmose for busselskaber. I Store Vildmose kan man bl.a. opleve den naturskønne højmose, høre historien om mosens forvandling fra uvejsomt og myteomspundet udørk til landbrugs- og industrieventyr eller mærke historiens vingesus på det sted, hvor et britisk bombefly styrtede ned under besættelsen. Vi formidler gerne kontakt til lokale spisesteder, så man kan kombinere besøget på museet og i mosen med en god lokal frokost. Prisen afhænger af bussens/gruppens størrelse og inkluderer entré på museet samt vederlag for 2½ times guidet tur i mosen.

For yderligere oplysninger kontakt os på  98843105. 

Vi tilbyder byvandringer i Brønderslev
Tag med på en byvandring i Brønderslev og hør om landsbyen, der blev til en stationsby og senere til en købstad.
Er I en gruppe, der gerne vil høre mere om Brønderslevs bys historie på en guidede byvandring, så kontakt museet på 98843105 . Prisen for en byvandring er 750 kroner plus kørsel.

Foredrag Brønderslev bibliotek