Museumsinspektør

 

Museum for Forsyning og Bæredygtighed søger ny museumsinspektør, der evner og har lyst til at være del af museets spændende fremtid.

 

Museet har fokus på ”Mennesker i Vildmosen, Møllerne og på Jyske Ås”, udmøntet primært i opdyrknings- og forsyningshistorie, forskning i og formidling af samfundstyper, og slottene i Brønderslev Kommune.

 

Ambitionsniveauet er højt og engagementet ligeså. Museet udarbejdede i 2018 en ny strategi, der dækker alle museets områder og som sætter kursen for museet i de kommende år. Strategien skitserer en rebranding af museet på basis af fokusering og gentænkning af museets aktiviteter. Dette betyder, at alle museets aktiviteter enten er blevet eller skal gennemgås og evt. omstruktureres.

 

Museet har stort potentiale, fantastiske samarbejdspartnere og en stab af dedikerede medarbejdere og frivillige – og vi har fløjtet afgang – vil du med? 

Om dig: 

Ph.d. eller cand.mag. i historie eller andet relevant fag. 

Har lyst og kompetencer til at arbejde med museets samling – og gerne kendskab til SARA. 

Har kompetencer indenfor forskning 

Er en engageret formidler i skrift og tale 

Er ansvarlig, god til at samarbejde, nysgerrig.

 

Som museumsinspektør på Museum for Forsyning og Bæredygtighed vil du i meget høj grad få lov til at påvirke museets udvikling, og at være med i de mange spændende processer omkring rebranding af en kulturattraktion. 

Det primære arbejdssted er Dorf Møllegård, men der vil også være dage, hvor du skal arbejde i Flauenskjold, Dronninglund eller Brønderslev. Det er derfor nødvendigt med egen bil.

 

Der er tale om en fuldtidsstilling med mulighed for fleksibilitet i mødetid. Tiltrædelse snarest muligt. 

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til museumsleder Anne Provst på tlf.: 30613674. Ansøgning og relevante bilag sendes i pdf-format i én samlet fil til ap@museummoss.dk og skal være modtaget senest den 12.9.2019. kl. 12 

Ledige stillinger

RENGØRINGSHJÆLP

Museum for Forsyning og Bæredygtighed søger ugentlig hjælp til rengøring og let oprydning på Dorf Møllegård. 

Du er omhyggelig, ansvarsbevidst og fleksibel. Du kommer forbi Dorf Møllegård en gang om ugen. Forventet arbejdstid er 4-5 timer per uge – evt. mere i højsæsonen. Lønnen er efter gældende regler. Tiltrædelse snarest muligt.

Er du interesseret, er du meget velkommen til at sende os en mail på ap@museummoss.dk eller ringe på tlf. 3061 3674.